My też, dlatego wykorzystujemy je do zapamiętywania informacji o tym, jak korzystasz z serwisu, żeby lepiej go do Ciebie dostosowywać.

Staż metodyczny

Kogo poszukujemy?

Jesteś studentem pedagogiki lub specjalizacji nauczycielskiej? Chcesz rozwijać swoje kompetencje i być lepszym nauczycielem? Staż metodyczny to opcja dla Ciebie!

Podczas stażu metodycznego poznasz naszą autorską metodę pytań i doświadczeń, na podstawie której tworzymy zajęcia na Uniwersytecie Dzieci. Dzięki niej dowiesz się, jak pokazywać edukację poprzez zabawę!

Zmieniaj edukację razem z nami!

W trakcie stażu metodycznego weźmiesz udział w specjalnych warsztatach, które przybliżą Ci nasz sposób pracy z dziećmi. Dzięki temu szkoleniu rozwiniesz swoje umiejętności i nabędziesz praktyczną wiedzę.

Ponadto, podczas stażu podpatrzysz naukowców przy pracy i zobaczysz zastosowanie naszej metodyki w działaniu. Na zakończenie stażu metodycznego otrzymasz od nas zaświadczenie oraz potwierdzenie udziału.
"Wolontariat na Uniwersytecie Dzieci otworzył mnie na całkiem nowy świat, zaczęłam przebywać w miejscach, do których nigdy bym sama z siebie nie poszła, a które okazały się wspaniałe! Studenci mnie uskrzydlali, niejednokrotnie byłam bardzo wzruszona, widząc, jak dzieci się uczą i jak świetnie fundacja stymuluje ich rozwój."

Dołącz do grona naszych wolonatriuszy!

Zdobądź praktyczną wiedzę i zapoznaj się z naszą autorską metodą pytań i doświadczeń! Dzięki stażowi metodycznemu w naszej Fundacji rozwiniesz swoje umiejętności i staniesz się lepszym nauczycielem. Dołącz do nas!