My też, dlatego wykorzystujemy je do zapamiętywania informacji o tym, jak korzystasz z serwisu, żeby lepiej go do Ciebie dostosowywać.

Wspieraj dzieci na starcie

#PodarujIndeks na Uniwersytet Dzieci!

2020-06-17
Fundacja Uniwersytet Dzieci od początku istnienia prowadzi Fundusz stypendialny. Wspieramy dzieci z rodzin znajdujących się w trudnej sytuacji materialnej oraz z rodzin wielodzietnych. Nie byłoby to możliwe bez Darczyńców! Dzięki ich finansowej pomocy, Uniwersytet Dzieci jest otwarty dla wszystkich małych studentów.

Co robisz, by spełniać dziecięce marzenia?

W roku akademickim 2019/2020 aż 264 dzieci otrzymało stypendia na Uniwersytecie Dzieci. Podczas sobotnich zajęć z naukowcami mogły zdobywać wiedzę, rozwijać zainteresowania, a przede wszystkim czuć się jak ich rówieśnicy. Każde stypendium to około 20 fascynujących wykładów i warsztatów w ciągu roku dla jednego dziecka!

Jeśli chcesz, aby dzieci w trudnej sytuacji życiowej mogły korzystać z zajęć na Uniwersytecie Dzieci – wesprzyj Fundusz stypendialny dowolną kwotą. W ten sposób umożliwisz dzieciom rozwój i pomożesz rozbudzić ich naturalną chęć nauki. Dzięki twojemu wsparciu rozwiną swoje zainteresowania i odkryją talenty, co pomoże im w dorosłym życiu.

#PodarujIndeks i otrzymaj karciany quiz

„Czy wiesz ile wiesz?” to zestaw edukacyjnych zagadek, stworzonych przez studentów Uniwersytetu Dzieci i naukowców. Darczyńcy otrzymają ten karciany quiz w podziękowaniu za wsparcie Funduszu stypendialnego.

Chcę Podarować Indeks!