Rozumiem. Zamknij!

Opiekun specjalizacji

Dołącz do nas!

Wolisz pracować z młodzieżą i obserwować jak przygotowują projekt badawczy? Zostań opiekunem specjalizacji! Wspieraj nas w prowadzeniu zajęć online dla Studentów Uniwersytetu Dzieci (z kierunków: Mistrz i Uczeń i Nauka do kwadratu). Jako Opiekun specjalizacji będziesz prawą ręką prowadzącego – pomożesz mu w integracji grupy, wesprzesz w trakcie seminariów i podczas ewaluacji zajęć.

Dlaczego warto być naszym wolontariuszem?

Będziesz wspierać naszych Studentów podczas całego semestru oraz będziesz współpracować z naukowcami i specjalistami z różnych dziedzin nauki.

Semestr każdej specjalizacji składa się z 5 spotkań lub 12 godzin, podczas których razem ze Studentami zgłębisz wiedzę na jeden temat. Wspólnie opracujecie innowacyjne rozwiązania problemów współczesnego świata. Całe seminarium będzie prowadzone metodą projektu badawczego. Zajęcia odbywają się online - możesz pomóc z dowolnego miejsca na Ziemi!
"Miałam szansę uczestnictwa w zajęciach dotyczących emocji. Powyższe warsztaty pomogły mi zdobyć kolejne doświadczenia oraz wiedzę na tematy, które są dla mnie szczególnie istotne."

Zostań jednym z naszych wolontariuszy!

Wolontariat w naszej Fundacji to niezwykła przygoda! Będąc naszym wolonatriuszem, rozwiniesz swoje umiejętności i zainteresowania oraz poznasz inspirujących ludzi. Dołącz do grona naszych wolontariuszy!