Olsztyn

Zespół olsztyński to energiczny i zgrany kobiecy kwintet zajmujący się organizowaniem wykładów i warsztatów dla ponad 1000 dzieci. Przyjaźnimy się zawodowo i prywatnie, wspieramy się i uzupełniamy, wykorzystując swoje talenty najlepiej jak potrafimy. Dzięki temu działamy super sprawnie i na wysokim poziomie, współtworząc zajęcia, scenariusze lekcji oraz wydarzenia edukacyjne. Ania Małkowska wie jak przygotować ciekawe zajęcia dla najmłodszych studentów. Magda Drozdowicz jest ekspertem od wykładów dla dzieci uczęszczających na kierunek Tematy oraz Mistrz i Uczeń. Pracuje wspólnie z Wiolą, która czuwa nad realizacją warsztatów na tych kierunkach. Dodatkowo, Magda dba o sześćdziesiątkę wolontariuszy, którzy są nieocenionym wsparciem w naszej pracy. Kamila Nadolska czuwa nad realizacją programu  dla studentów kierunku Inspiracje. Dyrygentem olsztyńskiego składu jest Asia Gulczyńska, która oprócz tego odpowiada za wszystkie produkowane przez Fundację scenariusze lekcji.