Wolontariat akcyjny
Pomaganie sprawi Ci wiele radości
Dołącz do nas!
Zostań wolontariuszem akcyjnym!

Chcesz się zaangażować, ale nie masz za dużo czasu? Wolontariat akcyjny to opcja dla Ciebie!

Możesz zgłosić się w jeden, wybrany przez siebie dzień i pomóc przy realizacji konkretnych zajęć czy działań. Przekonasz się, jaka to świetna zabawa!

Spodobało Ci się? Super! W dowolnej chwili możesz zmienić charakter swojego wolontariatu i zostać z nami na dłużej 🙂

Wolontariusze akcyjni są niezastąpieni!

W trakcie ostatniego roku wsparło nas ponad 100 wolontariuszy akcyjnych!

Bez ich pracy i zaangażowania, nasze wydarzenia (np. konferencje dla nauczycieli czy wykłady otwarte dla dzieci), nie byłyby tak sprawnie zorganizowane i przeprowadzone. Wolontariusze akcyjni wsparli organizację m.in. Turnieju Wiedzy w Poznaniu czy konferencji dla nauczycieli szkół podstawowych w Lublinie.

Chciałam się bardziej otworzyć na ludzi i wolontariat mi to umożliwia, a przy okazji, ilu nowych rzeczy można się dowiedzieć!

Z życia wolontariatu
Sprawdź, co się u nas dzieje
Poszukujemy właśnie Ciebie!

Przekonaj się, że wolontariat w naszej Fundacji może być niezwykłą przygodą! Będąc naszym wolontariuszem, kreatywnie spędzisz czas, poznasz inspirujących ludzi i rozwiniesz swoje zainteresowania. Napisz do nas!

Zgłaszam się