Współpraca

Jesteś naukowcem lub ekspertem w danej dziedzinie? Prowadzisz interesujący biznes? Wiesz, że edukacja jest ważna i chcesz zostać wolontariuszem albo podarować rzeczy lub usługi na warsztaty z dziećmi? Zaangażuj się!

Uczelnie,
Organizacje
uczelnie organizacje

Współpracujemy m.in z Poznańskim Parkiem Naukowo-Technologicznym,  Uniwersytetem Jagiellońskim, Uniwersytetem Warszawskim, Akademią Muzyczną we Wrocławiu czy Uniwersytetem Warmińsko-Mazurskim.

Naukowcy,
Eksperci
Wykładowcy

Chcesz podzielić się z dziećmi swoją wiedzą i zainspirować je do nauki? A może wolisz wspierać nauczycieli i tworzyć scenariusze lekcji, dzięki którym szkoła stanie się miejscem fascynujących spotkań z nauką?

Otoczenie
Biznesu
partnerzy biznesowi 2

Wspólnie z partnerami zmieniamy świat edukacji! Rozwijamy talenty dzieci i ich potencjał. Działamy zarówno lokalnie, jak i na skalę ogólnopolską. Znajdź odpowiednią formę współpracy dla siebie!

Pod patronatem

Zapraszamy do współpracy! Patronatem medialnym obejmujemy wysokiej jakości publikacje o tematyce związanej z nauką, kulturą, sztuką czy historią oraz innowacyjne narzędzia i zabawki edukacyjne, które pomagają szerzyć naszą misję. W ramach patronatu oferujemy udostępnienie naszego logotypu do umieszczenia na produkcie, prezentację współpracy w naszych kanałach komunikacji oraz ewentualne wsparcie merytoryczne.

Zostań Bohaterem Uniwersytetu Dzieci
Srebrny Bohater
Złoty Bohater
Platynowy Bohater
Superbohater
Patronat honorowy:
Skontaktuj się z nami i dowiedz się jak zostać Bohaterem!

Judyta Łazarczyk

judyta.lazarczyk@ud.edu.pl