Współpraca z naukowcami i ekspertami

Zapraszamy do współpracy naukowców i specjalistów z różnych dziedzin. Poszukujemy ekspertów, pracowników firm technologicznych, przedsiębiorców, artystów i innych osób, dla których praca jest pasją. Podziel się wiedzą ze swojej branży i pomóż dzieciom odkryć i zrozumieć świat.

Podziel się swoją wiedzą

Możesz z nami współpracować (pro bono lub odpłatnie) w różnoraki sposób:

• jako wykładowca Uniwersytetu Dzieci (przygotowanie i realizacja wykładów i warsztatów dla dzieci – z pomocą naszego koordynatora). Możesz z nami współpracować regularnie (prowadzić cykl zajęć każdego roku) lub okazjonalnie (prowadzić wykład lub warsztaty w ramach jednorazowego wydarzenia dla dzieci lub nauczycieli).
    • jako twórca scenariuszy lekcji dla nauczycieli (opracowanie merytoryczne scenariusza, wymyślenie angażujących aktywności, ciekawych eksperymentów możliwych do zrealizowania w warunkach szkolnych itp. – z pomocą naszego koordynatora).
    • jako ekspert/trener (przygotowanie i realizacja wykładu lub warsztatów w ramach konferencji lub szkoleń dla różnych grup odbiorców – np. nauczycieli, pracowników Fundacji lub wolontariuszy).
Skontaktuj się, aby dołączyć do współpracy

Jeśli chcesz poznać szczegółowe warunki współpracy lub masz pomysł na jej inną formę – Skontaktuj się z nami.