Rozumiem. Zamknij!

Krystian Piątek

Zespół Fundraisingu / Fudraiser
Krystian Piątek
Filozof i psycholog biznesu, absolwent Uniwersytetu Wrocławskiego oraz Uniwersytetu SWPS. Związany z Fundacją od 2017 roku, kiedy to rozpoczął swoją przygodę jako koordynator kierunku Inspiracje na Uniwersytecie Dzieci we Wrocławiu. Obecnie jako fundraiser zajmuje się budowaniem relacji z darczyńcami, partnerstw biznesowych i pozyskiwaniem funduszy.

Trochę zakręcony, pozytywnie nastawiony do innych człowiek. Tym, co daje mu siłę do działania i pobudza kreatywność to praca z ludźmi i dla ludzi. Wrażliwy na problemy społeczne. Miłośnik wspólnych górskich wędrówek, wycieczek rowerowych oraz historii rodzinnego miasta Wrocławia i Dolnego Śląska. Uwielbia gotować i piec różnego rodzaju słodkości, zwłaszcza torty.

Jako dziecko, wiedziony ciekawością, uwielbiał zaglądać, rozkręcać i sprawdzać, jak skonstruowane są i działają odkurzacze, młynki i zegarki.

PS To kiedy wpadacie na bezę?