Rozumiem. Zamknij!

Justyna Rawińska

Zespół Komunikacji / Dyrektorka komunikacji
Justyna Rawińska
Absolwentka Komunikacji Wizerunkowej oraz Iberystyki na Uniwersytecie Wrocławskim. Od 2014 roku zajmuje się projektowaniem komunikacji, strategią, designem i copywritingiem. Swoją przygodę z Uniwersytetem Dzieci rozpoczęła jako prowadząca autorskie warsztaty z Projektowania Opakowań, a dziś czuwa nad zespołem komunikacji.

Od lat związana z działalnością społeczną i mediami. Mieszkała i studiowała w Sewilli, a w Buenos Aires koordynowała pracę międzynarodowych wolontariuszy. W wolnych chwilach Justyna najchętniej przemierza lądy Ameryki Południowej, robi zdjęcia, a w czasie sjesty wisi w hamaku z dobrą książką.

Jako dziecko chciała zostać dziennikarką i podróżować. W przedszkolu zakopywała wątróbkę pod ziemniakami i do dziś unika mięsa.