Rozumiem. Zamknij!

Justyna Kołodziej

Zespół UD on-line / Koordynatorka
Justyna Kołodziej
Studentka pedagogiki specjalnej na Akademii Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie oraz psychologii na Collegium Humanum w Warszawie.

Od pierwszych chwil na studiach związana z organizacją studencką - Niezależnym Zrzeszeniem Studentów, w której się rozwijała i zdobywała doświadczenie. W NZS pełniła funkcję Wiceprzewodniczącej ds. HR NZS UR, Przewodniczącej NZS UR, Dyrektora ds. Rozwoju w Zespole Krajowym NZS oraz Wiceprzewodniczącej ds. HR Zarządu Krajowego NZS, a w kadencji 2021/2022 pełni funkcję Wiceprzewodniczącej ds. Rozwoju i HR Zarządu Krajowego Niezależnego Zrzeszenia Studentów. Angażuje się w różnego rodzaju działania, związane z pomaganiem innym lub pracą z dziećmi. Zawsze mocno dopinguje swoją drużynę – FC Barcelonę! Uwielbia podróże, książki i poznawanie nowych osób.

Zawsze chętna i gotowa do rozmowy, pomocy oraz udzielenia wsparcia każdej osobie! Nie istnieją dla niej stwierdzenia „nie da się” lub „to nie możliwe”! Lubi podejmować nowe wyzwania i zawsze robi to z wielkim uśmiechem i optymizmem!