My też, dlatego wykorzystujemy je do zapamiętywania informacji o tym, jak korzystasz z serwisu, żeby lepiej go do Ciebie dostosowywać.

Bogusława Łuka

Zarząd / Prezeska
Bogusława Łuka
Ekspertka od strategicznego zarządzania i fundraisingu. Już od ponad 15 lat z powodzeniem łączy kropki między wizją, strategią, codziennymi działaniami i sprawdzaniem efektów w działaniach Uniwersytetu Dzieci, którego jest współzałożycielką. Doświadczenie zdobywała zarówno podczas studiów na Uniwersytecie Ekonomicznym, jak i w trakcie pracy zawodowej m.in. w KPMG, Onet. Przez całe życie poszerza zakres swoich umiejętności, w ramach szkoleń takich jak ACCA, KAOSPilot czy Leadership Academy for Poland.

Prowadzi zwykłe życie od świtu do nocy, w które wplata pracę zawodową, zarządzanie domem i dziećmi oraz opiekę nad psem, kotem i królikiem. Odkrywa uroki SUPowania, i szuka spokoju w szumie płynącej wody.

Jako dziecko uwielbiała zadawać pytanie “A czy to prawda, że…….”. Do dzisiaj nie cierpi kożucha na gorącym mleku.