Rozumiem. Zamknij!

Opiekun specjalizacji

Dołącz do nas!

Lubisz pomagać? Zostań opiekunem specjalizacji! Wspieraj nas w prowadzeniu specjalizacji dla najstarszych Studentów Uniwersytetu Dzieci (z kierunków: Mistrz i Uczeń i Nauka do kwadratu).
Jako Opiekun specjalizacji będziesz prawą ręką prowadzącego – pomożesz mu w integracji grupy, wesprzesz w trakcie seminariów i podczas ewaluacji zajęć.

Dlaczego warto być naszym wolontariuszem?

Będziesz wspierać naszych Studentów podczas całego semestru oraz będziesz współpracować z naukowcami i specjalistami z różnych dziedzin nauki.
Semestr każdej specjalizacji składa się z 5 spotkań lub 12 godzin, podczas których razem ze Studentami zgłębisz wiedzę na jeden temat. Wspólnie opracujecie innowacyjne rozwiązania problemów współczesnego świata, a na zakończenie zajęć przygotujecie pokaz dla rodziców dzieci. Całe seminarium będzie prowadzone metodą projektu badawczego.
"Miałam szansę uczestnictwa w zajęciach dotyczących emocji. Powyższe warsztaty pomogły mi zdobyć kolejne doświadczenia oraz wiedzę na tematy, które są dla mnie szczególnie istotne."

Zostań jednym z naszych wolontariuszy!

Wolontariat w naszej Fundacji to niezwykła przygoda! Będąc naszym wolonatriuszem, rozwiniesz swoje umiejętności i zainteresowania oraz poznasz inspirujących ludzi. Dołącz do grona naszych wolontariuszy!