My też, dlatego wykorzystujemy je do zapamiętywania informacji o tym, jak korzystasz z serwisu, żeby lepiej go do Ciebie dostosowywać.

Zuzanna Lelek-Makulska

Uniwersytet Dzieci w Sobotę - Warszawa / Koordynatorka
Zuzanna Lelek-Makulska
Absolwentka Wydziału Etnologii i Antropologii Kulturowej na Uniwersytecie Wrocławskim, oraz Uniwersytetu Ludowego Rzemiosła Artystycznego w Woli Sękowej. Wieloletnia uczestniczka Międzynarodowej Letniej Szkoły Muzyki Tradycyjnej i innych wydarzeń związanych z muzyką tradycyjną.

Już podczas studiów we Wrocławiu wysyłała CV do Uniwersytetu Dzieci, ale udało się dopiero w Warszawie ;) Odkąd pamięta chciała zostać mamą i od półtora roku spędza wesołe chwile ze swoim małym syneczkiem. Jako mama jest żywo zainteresowana tym, aby edukacja była fajniejsza niż za jej czasów. Kocha lato i wodę, i żeby nie zwariować ze smutku, pewnej jesieni zapisała się z mamą na kurs pływania w syrenim ogonie.

Jako dziecko napisała książeczkę o wściekłości pt. „Moja wściekłosici”, gdzie pisała o sobie min: „jestem wsiciekliwą i często denerwującą się osobą” (pisownia oryginalna). Tak pozostało do dziś.