My też, dlatego wykorzystujemy je do zapamiętywania informacji o tym, jak korzystasz z serwisu, żeby lepiej go do Ciebie dostosowywać.

Filip

„Z pewnością każdy odnajdzie tutaj coś, czego szuka, lub czego nie spodziewał się, że potrzebuje. Dla mnie cosobotnie spędzenie czasu z naszymi Studentami jest sposobem na odpoczynek, ale znam osoby, które odbierają te zajęcia wprost przeciwnie - jako okazję do zaktywizowania się i nadania swoim weekendom szybszego tempa. Dla jednych będzie to przestrzeń do rozwijania się, drudzy dojrzą tu pole do popisu w wewnętrznej misji zmieniania Świata. Ktoś z zajęć wyniesie satysfakcję z brania udziału w wolontariacie, kto inny nowe doświadczenia, a szczęśliwcom uda się wynieść i własnoręcznie przyozdobiony kapelusz, który wykonywali wraz ze Studentami w trakcie warsztatów. A znajdą się wśród nas i istni fundacyjni Kosmici, dla których każde z wymienionych jest prawdą!”.