Rozumiem. Zamknij!

Wolontariat dla edukacji

Organizacja sobotnich warsztatów to w dużej mierze zasługa naszych wolontariuszy. Koordynacja warsztatów, współpraca z naukowcami czy opieka nad dziećmi – to tylko niektóre z ich zadań. Zostając wolontariuszką lub wolontariuszem, masz realny wpływ na pozytywne zmienianie edukacji. Wspierasz, pomagasz i rozwijasz młode, dziecięce talenty! Każdego roku wspiera nas ponad 800 wolontariuszy. Ich wkład, energia oraz zaangażowanie są bezcenne. Dzięki wsparciu działań Fundacji wolontariusze rozwijają swoje umiejętności i zdobywają cenne doświadczenie.

Zgłaszam się

Rodzaje wolontariatu

Nasi wolontariusze Poznaj ich bliżej!

Twarzami wolontariatu Uniwersytetu Dzieci zostali wolontariusze, którzy szczególnie zaangażowali się w naszą misję. Zainspiruj się ich historią i dołącz do nas! Zgłaszam się

Co u nas słychać

Załóż konto wolontariusza i pomagaj nam w zajęciach w terenie!

W tym momencie rekrutacja wolontariuszy jest wstrzymana. Dołącz do nas w marcu i pomagaj na wiosnę 2022
Zgłaszam się

Chętnie odpowiemy na wszystkie Twoje pytania:

Dominika Mizerska
wolontariat_krakow@ud.edu.pl